Velkommen til KiT A

Denne side har informationer om henholdsvis, kommunikationsteorier, opgaver/temaer, værktøjer og kommunikationsmodeller, alt sammen emner under faget kommunikation/IT A. Når vi snakker om kommunikation er der mange redskaber som vi, her på siden, vil komme ind på. For mere info om KIT A, rul ned på siden.

Målgruppe

Målgruppe

Man bruger målgruppen til at bestemme den gruppe personer man vil henvende sig til med et tilbud, et budskab eller noget helt tredje. Når man ser en reklame på tv, har afsenderen af den reklame valgt målgruppen de vil ramme.

Læs mere »

Nyhedstrekant

Nyhedstrekant

Nyhedstrekanten er en kommunikationsmodel som ofte er brugt i aviser og nyheds tv-programmer med sammenhæng. Med andre ord viser den hvordan en journalistisk tekst er opbygget.

Læs mere »

Skitser

Skitser

Skitser er grafiske illustrationer over hvad du har tænkt dig at lave, den grafiske skitse skal blot være der for at gøre det nemmere for dig at realisere.

Læs mere »


Målgruppe Hvem skal du sælge til?

Man bruger målgruppen til at bestemme den gruppe personer man vil henvende sig til med et tilbud, et budskab eller noget helt tredje. Når man ser en reklame på tv, har afsenderen af den reklame valgt målgruppen de vil ramme, f.eks. hvis du ser en reklame for bleer, vil afsenderens målgruppe være folk med småbørn.

Læs hele teksten »

Målgruppe

Nyhedstrekant

Nyhedstrekant Start med det spændende

Nyhedstrekanten er en kommunikationsmodel som ofte er brugt i aviser og nyheds tv-programmer med sammenhæng. Med andre ord viser den hvordan en journalistisk tekst er opbygget. Nyhedstrekanten er opbygget på den måde at Nyheden ligger øverst i trekanten, dernæst kommer Uddybning. Midterst ligger Baggrund.

Læs hele teksten »


Skitser Planlægning før arbejde

Skitser er grafiske illustrationer over hvad du har tænkt dig at lave, den grafiske skitse skal blot være der for at gøre det nemmere for dig at realisere. Hvis du har en skitse of der er noget du vil ændre for at se forskellen så kan du bare tegne den om

Læs hele teksten »

Generic placeholder image